Акција ”Никотин”

Шверцовао цигарете и дуван са Косова

  • Извор: АТВ
  • 19.09.2023. 14:26

У акцији ”Никотин” ПУ Градишка ухапсила је М.Ж. из тог града осумњиченог за шверц цигарета и резаног дувана са подручја Косова и Црне Горе.

Акција је започела рано јутрос и по налогу Суда и Тужилаштва БиХ.

”Полицијски службеници ПУ Градишка реализовали су акцију кодног назива ”Никотин“, те су приликом претреса извршених на 11 локација на подручју града Градишка, пронашли и привремено одузели већу количину разних врста цигарета без акцизних маркица и са акцизним маркицама ”Републике Косово” и Републике Црне Горе, као и већу количину резаног дувана”, саопштила је ПУ Градишка.

Додају да је ухапшен М.Ж., који се сумњичи за недозвољени промет акцизних производа.

Претреси на 11 локација у Градишци

Претреси на 11 локација у Градишци

”Осумњичени је у ранијем периоду набавио, држао и препродавао у више трговинских радњи цигарете и резани духан без акцизних маркица БиХ”, наводе у ПУ Градишка.

Додају да се истрага наставља под надзором Тужилаштва БиХ, након чега ће против осумњиченог бити поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Као што је АТВ објавио осумњичени је махом кријумчарио цигарете које су у Градишку стизале преко Црне Горе и са КиМ, преко илегалних прелаза у Херцеговини. Потом би били даље транспортовани до Градишке, а примопредаја би обично била вршена на једном од паркинга на аутопуту ка Градишци.


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм