Отворена књига жалости

Сутра сахрана настрадале педагогице Милане Копрене

  • Извор: Независне
  • 24.04.2024. 10:43

Милана Копрена, педагогица бањалучке ОШ "Бранко Радичевић" која је настрадала у понед‌јељак када ју је бањалучком насељу Ребровац, аутомобилом усмртио Стефан Срдић (20) из Лакташа, биће сахрањена сутра у Карановцу.

Како је потврђено "Независним новинама" она ће бити сахрањена у 13.30 часова на гробљу Дуципоље.

Милана Копрена оставила је неизбрисив траг у животима многих генерација, поручили су из бањалучке ОШ "Бранко Радичевић" у којој је она двије деценије предано радила, али њен живот у трену је трагично окончан док се враћала са посла.

Након ове несреће, туга је завладала и у дворишту школе гд‌је су ђаци, колеге и бројни грађани у сузама остављали цвијеће и палили свијеће, а из школе су навели да колектив и ученици тугују за вољеном педагогицом и саосјећају са породицом Копрена.

Како су навели, књига жалости отворена је у зборници школе.

Милана Копрена је прошле године била добитник Светосавске награде.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм