Београд

Суђење Беливуку и Миљковићу прекинуто јер им је "позлило"

  • Извор: СРНА
  • 18.09.2023. 17:31

Суђење оптуженим вођама криминалне групе Вељку Беливуку и Марку Миљковићу прекинуто је зато што су се њих двојица пожалили да им је позлило, након чега је стигла екипа Хитне помоћи да их прегледа.

Миљковић је током суђења рекао судији да му је "лоше, да му зуји у ушима и да ће се срушити", пренијели су београдски медији.

И Беливук је потом пријавио наводне здравствене сметње, тврдећи да су му утрнуле руке и да су му се осушила уста.

Судија је након тога одредила паузу како би доктори прегледали Беливука и Миљковића.

На почетку суђења деветорица припадника ове групе отказала су пуномоћ својим адвокатима, због чега је судија раздвојила поступак.

За данас је било предвиђено саслушање оштећеног И.С, кога су, како се наводи у оптужници, припаднци групе отели и држали на стадиону Фудбалског клуба Партизан, гдје су га злостављали.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм