Београд

Суђење Беливуку и Миљковићу прекинуто јер им је "позлило"

  • Извор: СРНА
  • 18.09.2023. 17:31

Суђење оптуженим вођама криминалне групе Вељку Беливуку и Марку Миљковићу прекинуто је зато што су се њих двојица пожалили да им је позлило, након чега је стигла екипа Хитне помоћи да их прегледа.

Миљковић је током суђења рекао судији да му је "лоше, да му зуји у ушима и да ће се срушити", пренијели су београдски медији.

И Беливук је потом пријавио наводне здравствене сметње, тврдећи да су му утрнуле руке и да су му се осушила уста.

Судија је након тога одредила паузу како би доктори прегледали Беливука и Миљковића.

На почетку суђења деветорица припадника ове групе отказала су пуномоћ својим адвокатима, због чега је судија раздвојила поступак.

За данас је било предвиђено саслушање оштећеног И.С, кога су, како се наводи у оптужници, припаднци групе отели и држали на стадиону Фудбалског клуба Партизан, гдје су га злостављали.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм