Сребреница

Судар Ладе Ниве и Тигуана, више повријеђених

  • Извор: СРНА
  • 22.08.2024. 10:11

Три лица су повријеђена, од којих једно теже у судару два возила на локалном путу у селу Познановићи, у општини Сребреница, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

До судара је дошло јуче око 9.50 часова, а учествовала су возила "тигуан" и "лада нива" у којој су се налазиле повријеђене особе.

"Тигуаном" је управљало лице чији су иницијали М.С. са којим је на мјесту сувозача било лице А.С. и малољетно лице, сви из Сребренице.

"Ладом нивом" је управљало лице Н.Г. из Сребренице, на мјесту сувозача је било лице С.Ј, док су путници били Д.С. и В.С. сви из Братунца.

Дел Потро плакао због Ђоковића

Дел Потро плакао због Ђоковића

Возило "лада нива", како Срна незванично сазнаје, у власништву је "Електродистрибуције" Сребреница, а сви повријеђени електричари запослени су у том предузећу.

Лице Д.С. је ради указивања љекарке помоћи превезено у Дом здравља Сребреница, гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде, одакле је на даље лијечење упућено у зворничку болницу.

О степену повреда лица Н.Г. и С.Ј, који су се јавили на указивање љекарске помоћи, дежурни љекар се није изјаснио, те су упућени на даље претраге у Болницу Зворник.

Словенци срамном поруком увриједили Србе

Словенци срамном поруком увриједили Србе

Полиција из Сребренице извршила је увиђај и обавијестила дежурног тужиоца који је наложио да се против оба возача достави извјештај о почињеном кривичном дјелу угрожавање јавног саобраћаја.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.