Srebrenica

Sudar Lade Nive i Tiguana, više povrijeđenih

  • Izvor: SRNA
  • 22.08.2024. 10:11

Tri lica su povrijeđena, od kojih jedno teže u sudaru dva vozila na lokalnom putu u selu Poznanovići, u opštini Srebrenica, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Do sudara je došlo juče oko 9.50 časova, a učestvovala su vozila "tiguan" i "lada niva" u kojoj su se nalazile povrijeđene osobe.

"Tiguanom" je upravljalo lice čiji su inicijali M.S. sa kojim je na mjestu suvozača bilo lice A.S. i maloljetno lice, svi iz Srebrenice.

"Ladom nivom" je upravljalo lice N.G. iz Srebrenice, na mjestu suvozača je bilo lice S.J, dok su putnici bili D.S. i V.S. svi iz Bratunca.

Del Potro plakao zbog Đokovića

Del Potro plakao zbog Đokovića

Vozilo "lada niva", kako Srna nezvanično saznaje, u vlasništvu je "Еlektrodistribucije" Srebrenica, a svi povrijeđeni električari zaposleni su u tom preduzeću.

Lice D.S. je radi ukazivanja ljekarke pomoći prevezeno u Dom zdravlja Srebrenica, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede, odakle je na dalje liječenje upućeno u zvorničku bolnicu.

O stepenu povreda lica N.G. i S.J, koji su se javili na ukazivanje ljekarske pomoći, dežurni ljekar se nije izjasnio, te su upućeni na dalje pretrage u Bolnicu Zvornik.

Slovenci sramnom porukom uvrijedili Srbe

Slovenci sramnom porukom uvrijedili Srbe

Policija iz Srebrenice izvršila je uviđaj i obavijestila dežurnog tužioca koji je naložio da se protiv oba vozača dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje javnog saobraćaja.

Pratite nas i putem Vibera

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 19:49 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:50 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.