Хрватска

Страшна трагедија: Младу спортисткињу згазио на кућном прагу и побјегао

  • Извор: Јутарњи.хр
  • 18.12.2023. 09:06

Тешка саобраћајна несрећа у којем је на мјесту угашен живот 18-годишњакиње завила је у црно цијели Трибун.

Туга и трагедија – прво је што је рекао начелник Општине Трибуњ, Марко Грубелић о трагедији у којој је угашен живот матуранткиње, преноси "Јутарњи лист".

"Ми смо мало мјесто, сви се знамо и туга је обузела цијело мјесто. То је млади живот, једна красна и перспективна дјевојка, спортисткиња", говори Грубелић и додаје како је живот изгубила 150 метара од кућног прага.

Ходала је тротоаром и на њу је, говори, налетио аутомобил који се удаљио сa мјеста догађаја.

"Иако са тог мјеста нема надзорних камера, приступни путеви су покривене тако да вјерујем да ће се починилац врло брзо пронаћи. Наши комуналци су одмах након несреће дошли помоћи полицији везано да прегледавање камера", каже начелник Грубелић.


Радуловић након пораза: Опозиција је потопљена

Радуловић након пораза: Опозиција је потопљена

Оно чега се прибојава је да је возач који је побјегао са мјеста несреће мјештанин, што би трагедију учинило још већом.

"Били су касни ноћни сати, мање је вјероватно да неко ко није из Трибуња тада пролази кроз центар мјеста", говори Грубелић.

Како год било, онај ко је скривио несрећу и усмртио дјевојку мора одговарати.

"Није вријеме за давати никакве судове. Полиција ради свој посао. Родитељима и сестри покојне дјевојке пружићемо подршку, колико је то могуће у овој ситуацији", закључује Грубелић.

Осамнаестогодишњакиња је смртно страдала у саобраћајној несрећи која се ноћас догодила у Трибуњу, мјесту у Шибенско – книнској жупанији, потврдили су у недјељу из Полицијске управе шибенско-книнске.

Несрећа се догодила у недјељу око 2,40 сати, а појединости о њој још нису познате.


Бијељинац погинуо од посљедица струјног удара

Бијељинац погинуо од посљедица струјног удара

"У току је утврђивање свих околности, након тога ћемо имати прецизније податке о начину настанка несреће", наводи се у полицијском саопштењу.

"Ја не знам како бих назвао ову трагедију. Још ми је тужније што сам ја и кум њеном оцу. Имам такву унучад, имам дјецу, то је нешто страшно", говори Ивица Стипаничев.

Пратите нас и путем Вибера