Избори у Србији

Радуловић након пораза: Опозиција је потопљена

  • Извор: Агенције
  • 18.12.2023. 09:02

Лидер “Доста је било” Саша Радуловић, који је у колацији на изборе изашао са Социјалдемократском странком Бориса Тадића и "Отетим бебама" Ане Пејић оцијенио је да су ови избори потопили опозицију.

“Избори су потопили опозицију, опозиција је тражила изборе након перформанса у скупштини, када им вријеме није, није се водило рачуна да се припреми фер и поштени изборни процес”, рекао је Радуловић новинарима у штабу странке након првих прелиминарних избора, гдје је говорио заједно са лидером СДС Борисом Тадићем.

Према његовим ријечима, било је важно да се направи једна листа, али је било шест колона.


Опозиција у Србији се не мири с поразом

Опозиција у Србији се не мири с поразом

“Већина тих листи сада је потопљена”, рекао је Радуловић.

Лидер СДС-а и бивши предсједник Србије Борис Тадић оцијенио је да је Србија имала изборе у којима се власт борила против опозиције, а исто су чиниле и поједине опозиционе странке преко својих медија.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм