Загреб

Страшна трагедија: Дијете (7) преминуло седам дана након операције крајника

  • 26.07.2024. 10:42

У КБ Свети Дух преминуло је дијете седам дана након операције крајника, потврдио је за 24сата директор болнице доктор Игор Алфиревић.

"Нажалост тачна је информација да је у простору Реанимације Обједињеног хитног болничког пријема Клиничке болнице 'Свети Дух', у четвртак, након проведене реанимације, преминуло седмогодишње дијете", одговорили су из КБ Свети Дух за 24сата.

Полицајац кренуо на обезбјеђивање мјеста удеса па га ударило ауто!

Полицајац кренуо на обезбјеђивање мјеста удеса па га ударило ауто!

Како се додаје у одговору, дијете је, седам дана по учињеној тонзилектомији на Клиници за оториноларингологију и хирургију главе и врата, КБСД и шест дана по отпусту из Болнице, колима Завода за хитну медицину Загребачке жупаније-испостава Запрешић, у раним јутарњим сатима довезено без виталних функција.

Болница је одмах обавијестила Министарство здравства, Полицијску станицу Загреб – Чрномерец, покренула поступак унутрашњег надзора, како би се испитале све околности случаја и запосленима Болнице, укљученима у процес лијечења, пружила хитну психолошку помоћ.

Драма уочи Олимпијских игара, подметнути пожари дуж мреже брзих возова у Француској

Драма уочи Олимпијских игара, подметнути пожари дуж мреже брзих возова у Француској

"Тијело је превезено на Завод за судско медицинску обдукцију Медицинског факултета у Загребу, како би се утврдио тачан узрок смрти.

Истрага је у току. Родитељима дјетета, радници Болнице су исказали искрено саучешће", одговорили су за 24сата из КБ Свети Дух.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.