Београд

Старији човјек ошамарио дијете (5): Био сам боксер, кога ја ударим, остаје на мјесту мртав

  • Извор: Мондо.рс
  • 03.10.2024. 16:29

Једна корисница друштвене мреже "X" подијелила је узнемирујућу сцену из Београда, када је старији мушкарац насрнуо и ударио непознатог дјечака од пет година усред дечјег паркића у присуству мајке.

Ријеч је, како се закључује из објаве и коментара, о братанцу ауторке објаве који је у тренутку инцидента био на игралишту у пратњи своје мајке, а када је дијете потражило предах од игре на клупи, пришао му је старији мушкарац, станар из оближње зграде и послије краћег разговора ударио дијете.

"Је л' можете да замислите дједа од 70 и кусур, који шета пса у паркићу, ту су и два дјетета са мамама. У једном тренутку једно дијете сједа на клупу, дједа прилази, сједа поред њега, нешто му кратко прича, дијете се насмије, а тај монструм матори из све снаге и из чиста мира распали шамарчину дјетету, толико да му је глава одлетјела на другу страну", описује тетка дјечака на мрежи "X".

Инцидент се, каже, догодио прије два дана код Душановачке поште, у паркићу између Устаничке 67 и Томазеове улице. У узнемирујућу ситуацију одмах је укључена и полиција, тврди, а како се даље наводи у објави, породица дјечака планира да тужи мушкарца који је насрнуо на дијете.

"Мислио је да се чика зеза"

У једном од коментара је наведено и шта је старац рекао дјечаку, прије него што га је ошамарио. Једна реченица изазива посебну језу.

"Да је био боксер и кога он удари остаје на мјесту мртав. Дијете је мислило да се чика зеза, било му је занимљиво и насмијао се на то... Остало је историја", пише твитерашица.

Дјечак од пет година је послије ударца почео да плаче и док је мајка покушавала да га смири и схвати шта се дешава, нападач је успио да побјегне, тврди се у објави.

"Језиво. Дијете истраумирано, само о томе прича. Оток на образу...", пише такође.

Инциденту је, како се наводи даље у коментарима, присуствовала још једна мајка са дјететом, која је почела да виче на мушкарца.

Одговарајући на један од коментара, ауторка објаве је додала и сазнање да мушкарац који је ударио дијете станује у згради недалеко од паркића, описује га као "чудног" и наводи да има синове са којима не говори. Дијете се из паркића, наводи, вратило истраумирано и са отоком на образу од ударца, а поступак мушкарца дубоко је узнемирио кориснике овдје друштвене мреже, који су жестоко осудили напад, признајући да страхују за безбједност друге дјеце која се играју у околини.

"Да ли је могуће да је народ толико полудио. Одавдје стварно треба под хитно отићи", "Ми смо имали комшију, психопату, са потврђеном дијагнозом, а јак као црна земља, неки бивши специјалац, никад ниси знао кога ће да крене да бије. Једном је чак и трудници поломио нос. Звали смо полицију зилион пута, одведу га па га пусте кроз неко вријеме. Није било мјеста за њега", "Прије пар мјесеци неко пуца по дјеци из ваздушне пушке", "Не могу да вјерујем! Не знам шта да је дијете рекло и урадило, па где смије да га удари?!", писали су корисници.

(Мондо)

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.