Beograd

Stariji čovjek ošamario dijete (5): Bio sam bokser, koga ja udarim, ostaje na mjestu mrtav

  • Izvor: Mondo.rs
  • 03.10.2024. 16:29

Jedna korisnica društvene mreže "X" podijelila je uznemirujuću scenu iz Beograda, kada je stariji muškarac nasrnuo i udario nepoznatog dječaka od pet godina usred dečjeg parkića u prisustvu majke.

Riječ je, kako se zaključuje iz objave i komentara, o bratancu autorke objave koji je u trenutku incidenta bio na igralištu u pratnji svoje majke, a kada je dijete potražilo predah od igre na klupi, prišao mu je stariji muškarac, stanar iz obližnje zgrade i poslije kraćeg razgovora udario dijete.

"Je l' možete da zamislite djeda od 70 i kusur, koji šeta psa u parkiću, tu su i dva djeteta sa mamama. U jednom trenutku jedno dijete sjeda na klupu, djeda prilazi, sjeda pored njega, nešto mu kratko priča, dijete se nasmije, a taj monstrum matori iz sve snage i iz čista mira raspali šamarčinu djetetu, toliko da mu je glava odletjela na drugu stranu", opisuje tetka dječaka na mreži "X".

Incident se, kaže, dogodio prije dva dana kod Dušanovačke pošte, u parkiću između Ustaničke 67 i Tomazeove ulice. U uznemirujuću situaciju odmah je uključena i policija, tvrdi, a kako se dalje navodi u objavi, porodica dječaka planira da tuži muškarca koji je nasrnuo na dijete.

"Mislio je da se čika zeza"

U jednom od komentara je navedeno i šta je starac rekao dječaku, prije nego što ga je ošamario. Jedna rečenica izaziva posebnu jezu.

"Da je bio bokser i koga on udari ostaje na mjestu mrtav. Dijete je mislilo da se čika zeza, bilo mu je zanimljivo i nasmijao se na to... Ostalo je istorija", piše tviterašica.

Dječak od pet godina je poslije udarca počeo da plače i dok je majka pokušavala da ga smiri i shvati šta se dešava, napadač je uspio da pobjegne, tvrdi se u objavi.

"Jezivo. Dijete istraumirano, samo o tome priča. Otok na obrazu...", piše takođe.

Incidentu je, kako se navodi dalje u komentarima, prisustvovala još jedna majka sa djetetom, koja je počela da viče na muškarca.

Odgovarajući na jedan od komentara, autorka objave je dodala i saznanje da muškarac koji je udario dijete stanuje u zgradi nedaleko od parkića, opisuje ga kao "čudnog" i navodi da ima sinove sa kojima ne govori. Dijete se iz parkića, navodi, vratilo istraumirano i sa otokom na obrazu od udarca, a postupak muškarca duboko je uznemirio korisnike ovdje društvene mreže, koji su žestoko osudili napad, priznajući da strahuju za bezbjednost druge djece koja se igraju u okolini.

"Da li je moguće da je narod toliko poludio. Odavdje stvarno treba pod hitno otići", "Mi smo imali komšiju, psihopatu, sa potvrđenom dijagnozom, a jak kao crna zemlja, neki bivši specijalac, nikad nisi znao koga će da krene da bije. Jednom je čak i trudnici polomio nos. Zvali smo policiju zilion puta, odvedu ga pa ga puste kroz neko vrijeme. Nije bilo mjesta za njega", "Prije par mjeseci neko puca po djeci iz vazdušne puške", "Ne mogu da vjerujem! Ne znam šta da je dijete reklo i uradilo, pa gde smije da ga udari?!", pisali su korisnici.

(Mondo)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 19:49 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:50 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.