Хапшење у Бијељини

Шта до сада знамо о убиству полицајца у Лозници

  • Извор: АТВ
  • 18.07.2024. 20:44

Полиција Републике Српске у Бијељини је ухапсила једну особу која се доводи у директну везу са одбјеглим убицом полицајца Николе Крсмановића и рањавањем његовог колеге Вјекослава Илића у Лозници, потврђено је за АТВ.

Како сазнајемо ухапшена је особа која је била у контакту са одбјеглим убицом, али засада није познато да ли му је директно помагао у бјекству. Осумњичени је лоциран и ухапшен у Рачанској улици у Бијељини.

Потрага за убицом полицајца из Лознице се наставља. Ово је случај који је алармирао полиције из Србије и Српске, јер се сумња да је убица препливао Дрину и дошао на територију Републике Српске. 

Сумњало се да је Артан Хајризи убио једног, а ранио другог полицајца током контроле возила, јер је на мјесту убиства пронађен његов пасош који су издале привремене институције у Приштини, као и њемачка лична карта. Међутим, Артан Хајризи се јавио новинару једног приштинског портала и рекао да му је документа украо његов рођени брат Фатон. 

Оно што се дефинитивно зна је да су гранични полицајци зауставили аутомобил марке мерцедес регистарских таблица из Тутина у коме су била два лица. Сувозач је изашао, пуцао на њих и побјегао. Возач је ухапшен, сумњичи се да је Хајризија покупио у Прешеву и возио га у Лозницу.

Опширније погледајте у наставку:

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Серија: 1993 (16+)

    ''''Серија: 1993 (16+)