Hapšenje u Bijeljini

Šta do sada znamo o ubistvu policajca u Loznici

  • Izvor: ATV
  • 18.07.2024. 20:44

Policija Republike Srpske u Bijeljini je uhapsila jednu osobu koja se dovodi u direktnu vezu sa odbjeglim ubicom policajca Nikole Krsmanovića i ranjavanjem njegovog kolege Vjekoslava Ilića u Loznici, potvrđeno je za ATV.

Kako saznajemo uhapšena je osoba koja je bila u kontaktu sa odbjeglim ubicom, ali zasada nije poznato da li mu je direktno pomagao u bjekstvu. Osumnjičeni je lociran i uhapšen u Račanskoj ulici u Bijeljini.

Potraga za ubicom policajca iz Loznice se nastavlja. Ovo je slučaj koji je alarmirao policije iz Srbije i Srpske, jer se sumnja da je ubica preplivao Drinu i došao na teritoriju Republike Srpske. 

Sumnjalo se da je Artan Hajrizi ubio jednog, a ranio drugog policajca tokom kontrole vozila, jer je na mjestu ubistva pronađen njegov pasoš koji su izdale privremene institucije u Prištini, kao i njemačka lična karta. Međutim, Artan Hajrizi se javio novinaru jednog prištinskog portala i rekao da mu je dokumenta ukrao njegov rođeni brat Faton. 

Ono što se definitivno zna je da su granični policajci zaustavili automobil marke mercedes registarskih tablica iz Tutina u kome su bila dva lica. Suvozač je izašao, pucao na njih i pobjegao. Vozač je uhapšen, sumnjiči se da je Hajrizija pokupio u Preševu i vozio ga u Loznicu.

Opširnije pogledajte u nastavku:

Pratite nas i putem Vibera