Афера ”Возачке дозволе”

Службеница полиције и радник општине остају иза решетака

Окружни суд у Бањалуци за два мјесеца продужио је притвор службеници Полицијске станице Осмаци Гордани Стојановић и раднику општине Осмаци Славку Симићу, који су под истрагом у вези са незаконитим издавањем возачких дозвола.

Стојановићева и Симић ухапшени су 18. октобра због сумње да су починили више кривичних дјела злоупотребе службеног положаја или овлашћења и примања мита. Заједно с њима ухапшен је и Милан Марковић из Шековића, којем је притвор укинут и пуштен је да се брани са слободе.

Афера ”Возачке дозволе”: Ухапшена службеница ПС Осмаци и радник општине

Афера ”Возачке дозволе”: Ухапшена службеница ПС Осмаци и радник општине

”Судско вијеће донијело је рјешење којим је продужен притвор против Г.С. и С.С. Притвор је продужен због бојазни да ће боравком на слободи ометати кривични поступак утицајем на свједоке или да ће уништити, сакрити или фалсификовати доказе. По овом рјешењу притвор може трајати до 18. јануара”, наводе у Окружном суду у Бањалуци.

Афера ”Возачке дозволе”: Укинут притвор осумњиченима у акцији ”Алтер его”!

Афера ”Возачке дозволе”: Укинут притвор осумњиченима у акцији ”Алтер его”!

Подсјетимо, тројки се на терет ставља да су у посљедње три године на основу фалсификоване документације издавали возачке дозволе лицима на подручју општине Осмаци. Било је и случајева да су поједини кандидати добијали возачке дозволе, а да се уопште нису појављивали на возачком испиту.

Ухапшено 13 особа: Фалсификовали возачке, пасоше, личне карте...

Ухапшено 13 особа: Фалсификовали возачке, пасоше, личне карте...



Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?