Нова драма у Хрватској

Сишао с трактора, ножем и сјекиром пријетио грађанима, повриједио полицајце, преминуо током хапшења

  • Извор: Агенције
  • 23.07.2024. 13:23

Нова драма одиграла се јутрос у Хрватској када је мушкарац полицајцима пријетио ножем и секиром, а потом је преминуо након што су га савладали.

Све се одиграло јутрос око 7 сати у Великој Трновитци.

Претходно је полицијска станица Гарешница добила дојаву да је психички растројени мушкарац сишао с трактора на путу и пријетио ножем грађанима.

„На мјесто догађаја је упућено шест полицијских службеника који су интервенисали према мушкарцу који се оглушио на усмено издане заповијести и пријетио је полицијским службеницима ножем и сјекиром. Како би савладали мушкарца, полицијски службеници примијенили су физичку снагу и спреј и ставили му средства за везивање. Приликом савладавања отпора који је мушкарац пружао, повријеђена су два полицијска службеника и једна полицијска службеница“, наводи се у саопштењу, преноси Дневник.

Нови детаљ масакра у старачком дому у Дарувару

Нови детаљ масакра у старачком дому у Дарувару

Полицијски службеници су на мјесто догађаја позвали хитну медицинску помоћ, а непосредно прије њиховог доласка мушкарцу је позлило. Радници хитне су га реанимирали, али преминуо је на мјесту догађаја.

„Слиједи спровођење криминалистичког истраживања како би се утврдиле све околности догађаја“, стоји у саопштењу ПУ бјеловарско-билогорске.

Подсјетимо, јуче се у Дарувару догодио масакр када је, како се сумња, Крешимир Пахоки (51) наоружан ушао у дом за старе и пуцао у људе. У нападу је убијено шест особа, међу којима и његова мајка.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)