Split

Šipkom udario djevojku pa je silovao: Policija objavila snimak i traži pomoć

  • Izvor: Agencije
  • 18.06.2024. 07:29

Policija traži nepoznatog muškarca koji je u Splitu šipkom udario mlađu žensku osobu, nakon čega ju je polno zlostavljao pa pobjegao.

Splitska policija sada je objavila snimak nadzorne kamere koja prikazuje muškarca koji je još uvijek u bijegu. 

Muškarac na snimku prelazi raskrsnicu, nakratko se zaustavlja, a zatim se vraća i stoji na putu. Ubrzo odlazi u smjeru iz kojeg je došao. Snimak nije najboljeg kvaliteta pa nije moguće razaznati detalje.

Iz policije mole građane da im dojave ako imaju bilo kakve informacije o njemu. To mogu učiniti pozivom na broj 192, dolaskom u najbližu policijsku stnicu ili mejlom splitsko-dalmatinska@policija.hr.

Informacije se mogu dojaviti i anonimno.

Napao je na Kmanu, djevojka je teško povrijeđena

Podsjetimo, napad se dogodio na Kmanu nešto prije tri sata ujutro 16. juna. 

Napadnuta djevojka, saznaje se, ima 18 godina.

Žrtva je prevezena u bolnicu, gdje joj je pružena ljekarska pomoć. Utvrđeno je da je zadobila tešku tjelesnu povredu u obliku frakture zapešća na ruci. Ima i lakšu povredu na glavi. Otpuštena je iz bolnice.

Policija je na mjestu događaja obavila uviđaj. Obaviješteno je i Županijsko državno tužilaštvo u Splitu. U toku je intenzivno kriminalističko istraživanje i traganje za počiniocem.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.