Зеница

Синови Раме Исака претукли мушкарца, у 4 сата ујутро ишли у станицу да се догађај брише из евиденције

  • Извор: Аваз
  • 12.04.2024. 17:42

Арнел и Алдин Исак, синови Раме Исака, федералног министра унутрашњих послова, претукли су мушкарца у Зеници на бензинској пумпи "ДХД", потврђено је за портал "Аваза" из полиције.

- У том догађају учествовали су учествовали А.Ј., рођен 1998. године са једне стране, док су са друге стране учествовали Д.А., рођен 2004. године, И.А., рођен 1996. године и И.А., рођен 2000. године, сви из Зенице, којом приликом је лице А.Ј. задобило тешке тјелесне повреде, које су констатоване у Кантоналној болници Зеница.

Исак: Имам најјачи тим у држави, може да води америчку службу

Исак: Имам најјачи тим у држави, може да води америчку службу

О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Зеничко-добојског кантона по чијим упуствима су лица Д.А, И.А. и И.А. испитана у својству осумњичених, а након комплетирања свих доказа и обавјештења против истих ће Кантоналном тужилаштву Зеничко-добојског кантона бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу "Учествовање у тучи - речено је из полиције порталу "Аваза". 

Портал "Аваза" сазнаје да су чланови породице Исак у четири сата ујутро долазили у полицијску станицу у Зеници, да се овај догађај не евидентира односно да се не уносе никакви подаци о породици Исак. 

Ријалити шоу Раме Исака кроз естрадизацију јавних функција, холивудска драма за бх. тржиште

Ријалити шоу Раме Исака кроз естрадизацију јавних функција, холивудска драма за бх. тржиште

Такође, напрасно је избрисан и снимак с надзорних камера које су забиљежиле актере овог инцидента. Портал "Аваза" сазнаје да је мушкарац којег су претукли осуђеник и да је казну служио у КПЗ Зеница. 


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Серија: 1994 (16+)

    ''Серија: 1994 (16+)

  • 23:50 Ноћни програм

    Ноћни програм