Погинуло једно лице

Безбједносне камере забиљежиле трагедију у Бихаћу

  • Извор: Црна-хроника.инфо
  • 11.04.2024. 09:22

Стравична саобраћајна несрећа догодила се прије два дана у 22:40 сати у Бихаћу. Несрећа се догодила у улици др Ирфана Љубијанкића, а у њој су учествовали мотор Јамаха, возило Голф и пјешаци.

Како сазнаје Црна Хроника, у несрећи је погинуло једно лице, двије особе су тешко повријеђене и једна особа је лакше повријеђена.

Сигурносне камере снимиле су несрећу и откриле ко је крив за трагедију.

Ове вијести су из МУП-а УСК потврђене за Црну Хронику.

“За управљачем Јамахе је био О.Е. (19) и његов сувозач К.Д. (19), Голфом је управљао А.Е. (27), и пјешаци О.М. (32), Б.Ф. (25) и Х.Ј. (27).

Живот је изгубио пјешак О.М., младићи О.Е. и К.Д. су задобили тешке тјелесне повреде и пребачени су у Кантоналну болницу др. Ирфан Љубијанкић, Б.Ф. је задобио лаке тјелесне повреде”, потврдио је за CH портпарол МУП-а УСК Але Шиљедић.

Обавијештен је дежурни тужилац и вјештак за саобраћај који су квалификовали несрећу као Тешко кривично д‌јело против сигурности саобраћаја.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм