Пјевачица повријеђена у удесу

Секулић: Мислила сам да ће ме прегазити, болови су јаки

  • Извор: Курир
  • 03.09.2024. 12:25

Пјевачица Гога Секулић, која је јуче оборена на пјешачком прелазу када је на њу фолксваген кедијем налетео М. Д. (41), и јутрос је била на прегледу.

Након немилог догађаја пјевачица је открила како се сада осјећа.

"Знате да сам ја увијек расположена за сарадњу са медијима, јуче сам прочитала да сам побјегла. Људи, ја не бјежим нигдје, мени је драго што сам остала жива. Хвала Богу да немам неких већих повреда, угрувана сам. Хвала Богу да сам жива због сина, имам болове, управо се враћам са прегледа. Бол је јак, али ја сам јака жена. Ја која много водим рачуна јер сам и сама возач.... Много пазим. Одвела сам дијете у вртић и отишла сам по оправдање код доктора јер је дијете било два мјесеца на мору... На пјешачког прелазу, чак није ни била главна улица, било је све проходно. Возач је користио телегон, а ја нисам. Када сам кренула да пређем улицу, ни од куда се појавио ауто... Иначе сам брза, али човјек је великом брзином пролетио и ја сам била на шоферци и видјела његов ледени поглед. Била сам свјесна и помислила сам 'Само да сам жива и здрава'", каће она и додаје да још увијек не може да вјерује шта јој се десило. "Желим да апелујем... Ово се свакодневно дешава грађанима... Нека се нешто уради са овим достављачима, иду по тротоарима, улицама...", прича она и додаје:

"Човјек је кукао и плакао, био је ван себе. Толико је брзо ишао да сам мислила да ће ме прегазити. Ићи ћу на физиотерапије, доживјела сам искрено велику трауму. Тип сам жене која не може да мирује, али мораћу... Повриједила сам врат и морам да носим крагну", открила је пјевачица за Курир.

Она је, подсјетимо, провела цијели дан у Ургентном центру, гдје су јој љекари урадили ЦТ главе и кичме.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: