Pjevačica povrijeđena u udesu

Sekulić: Mislila sam da će me pregaziti, bolovi su jaki

  • Izvor: Kurir
  • 03.09.2024. 12:25

Pjevačica Goga Sekulić, koja je juče oborena na pješačkom prelazu kada je na nju folksvagen kedijem naleteo M. D. (41), i jutros je bila na pregledu.

Nakon nemilog događaja pjevačica je otkrila kako se sada osjeća.

"Znate da sam ja uvijek raspoložena za saradnju sa medijima, juče sam pročitala da sam pobjegla. Ljudi, ja ne bježim nigdje, meni je drago što sam ostala živa. Hvala Bogu da nemam nekih većih povreda, ugruvana sam. Hvala Bogu da sam živa zbog sina, imam bolove, upravo se vraćam sa pregleda. Bol je jak, ali ja sam jaka žena. Ja koja mnogo vodim računa jer sam i sama vozač.... Mnogo pazim. Odvela sam dijete u vrtić i otišla sam po opravdanje kod doktora jer je dijete bilo dva mjeseca na moru... Na pješačkog prelazu, čak nije ni bila glavna ulica, bilo je sve prohodno. Vozač je koristio telegon, a ja nisam. Kada sam krenula da pređem ulicu, ni od kuda se pojavio auto... Inače sam brza, ali čovjek je velikom brzinom proletio i ja sam bila na šoferci i vidjela njegov ledeni pogled. Bila sam svjesna i pomislila sam 'Samo da sam živa i zdrava'", kaće ona i dodaje da još uvijek ne može da vjeruje šta joj se desilo. "Želim da apelujem... Ovo se svakodnevno dešava građanima... Neka se nešto uradi sa ovim dostavljačima, idu po trotoarima, ulicama...", priča ona i dodaje:

"Čovjek je kukao i plakao, bio je van sebe. Toliko je brzo išao da sam mislila da će me pregaziti. Ići ću na fizioterapije, doživjela sam iskreno veliku traumu. Tip sam žene koja ne može da miruje, ali moraću... Povrijedila sam vrat i moram da nosim kragnu", otkrila je pjevačica za Kurir.

Ona je, podsjetimo, provela cijeli dan u Urgentnom centru, gdje su joj ljekari uradili CT glave i kičme.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: