Убиство у Добоју

Сашина кћерка открила да ли се икад жалио на другу жену

  • Извор: Телеграф
  • 03.02.2024. 10:16

Убиство Саше Кулишића (46) из Добоја до сржи је потресло не само његову породицу и људе који су га познавали, већ и читав регион. Чињеница да су због убиства ухапшени његова супруга Андреа, Андреин наводни љубавник, који је чак 15 година млађи од ње све су шокирали. Ипак, највећи шок било је хапшење Сашине малољетне кћерке, коју је добио у браку са Андреом.

Вијест о хапшењу Сашине супруге Андрее, њеног наводног љубавника Дражена, као и Тамарине малољетне полусестре, због сумње да су планирали и извршили злочин, саговорницу Телеграф ужасава до сржи.

Како каже, не може да повјерује да су људи који су Саши били најближи сковали план да га убију.

Посебно је потреса то што Сашину старију кћерку из другог брака, односно Тамарину полусестру, сумњиче да је већ дуже вријеме оца тровала и дробила му лијекове у пића.

"Мала ми није јасна, знам како ће звучати... Али, од нас четворо, тата је њу највише волио. Имала је све што је пожелела, свуда ју је са собом водио. И да му ово уради… Да му овако врати… Да му стави оне силне лијекове у лимунаду, онеспособи га, да потом њима откључа врата и омогући им да га убију…”, прича Тамара видно потресена.

Након што су се Тамарина мајка и Саша развели, Тамара је пет година живјела са оцем, да би се потом вратила код мајке. Са Сашом се није чула на дан убиства, али и када су разговарали посљедњи пут, каже да ништа није слутило шта ће се догодити.

Са осумњиченом Андреом, али и кћеркама које је Саша добио у другом браку, Тамара је имала "коректан однос", како каже, због тате.

Сашина најстарија кћерка Тамара Кулишић за Telegraf.rs каже да јој се отац никад није жалио на другу супругу. Када су се посљедњи пут чули, причали су о "редовним темама" и ништа није слутило да ће се зло надвити над њиховим животима.

“Тата ми се никад није жалио на Андреу, није ми дјеловао чудно, све је било најнормалније. Није дјеловало да између њих има неких проблема...", рекла нам је Тамара.

Нова драма на Блиском истоку: Америчка база погођена ракетама!

Нова драма на Блиском истоку: Америчка база погођена ракетама!

Убиство је цијелу породицу потресло до сржи. Тамарин рођени брат, који је од ње млађи двије године, не може да се опорави од шока.

"Ја још некако све ово избацујем, причам… Али он не, он ћути и тугује. Иначе, страшно личи на тату, сви га зову мали Саша... Тешко је и баби и дједу, татиним родитељима, баба плаче не престаје, а дједа сједи и тугује... Дједа и ја смо слични, ми тешко плачемо. Али ја сам се сад исплакала као никад у животу...", каже саговорница Телеграфа док јој се очи поново пуне сузама.

Открива за Телеграф и да су и други чланови породице давали исказ поводом овог трагичног догађаја, те додаје да због истраге сад ништа не може више да каже.

Полиција испитује како су набављене таблете којима је омамљен Кулишић

Полиција испитује како су набављене таблете којима је омамљен Кулишић

О данима који слиједе не зна шта да каже...

"Пуна сам туге, бијеса...", каже Тамара и додаје: "Најгоре ће бити оној другој, најмлађој кћерки. Она има само осам година, она и не схвата шта се догодило".

Подсјетимо, Саша је пронађен мртав 30. јануара у шуми крај излетишта Преслице покрај Добоја, везаних руку и ногу, са бројним убодним ранама по тијелу. Сумња се да је већ неко вријеме био на мети супруге и кћерке (14) те да су га тровале лијековима.

Дан прије него што је убијен кћерка (14) је, како се сумња, у договору са Андреом и Драженом издробила таблете тати у лимунаду. Када је Саша омамљен заспао, позвала их је да их о томе обавијести, остављајући откључана врата куће, како би могли несметано да уђу.

Комшије осумњиченог за убиство Кулишића: Мајка му чупа косу и плаче

Комшије осумњиченог за убиство Кулишића: Мајка му чупа косу и плаче

По доласку Андреа и Дражен су, како се сумња, дјевојчици рекли да оде у дневну собу и затвори врата. Омамљеног Сашу су у спаваћој соби претукли до крви, везали му канапом руке и ноге, а лице су му облијепили сивом селотејп траком. Потом су га убацили у аутомобил и одвезли у шуму, гдје је добио четири убода оштрим предметом у предјелу стомака. У шуми је остављен да умре...

Недуго након што је тијело пронађено, полиција је успјела да лоцира Дражена и ухапси га, а потом је у Бањалуци ухваћена и Андреа. Дан након убиства приведена је и малољетна кћерка. Свима је одређен притвор.

Отац Дражена ухапшеног због убиства Кулишића: Ја у Добој не смијем

Отац Дражена ухапшеног због убиства Кулишића: Ја у Добој не смијем


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:00 Серија: 1992 (16+) (Р)

    ''Серија: 1992 (16+) (Р)

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм