Туга

Сахрањени брат (12) и сестра (14) коју су погинули у судару са возом: Отац сломљен од бола грлио сандуке

  • Извор: Курир
  • 22.08.2024. 16:49

Сестра (14) и брат (12) који су погинули у судару аутомобила и воза који се у понедјељак догодио код Лазаревца, сахрањени су данас на локалном гробљу у Лукавици, а породица и многобројни пријатељи у сузама су се опростили од њих.

Породица на челу носила је два бијела крста, а многобројна дјеца су их пратила у сузама и са својим родитељима у тишини их испратила на вјечни починак.

- Дјеца су сахрањена у 13 сати, а отац је сломљен од бола грлио сандуке у сузама. Он се још увијек опоравља од несреће физички, а задесила га је и највећа, остао је без оних које највише воли - кажу комшије које су биле на сахрани.

У трагедији која се догодила у понедјељак, осим брата и сестре настрадао је и таксиста Милан Лазаревић (69) из околине Лазаревца, док је отац малишана Милан Д. повријеђен, али је преживио несрећу. Лазаревић је такође сахрањен данас у 13 сати у свом родном селу.

Подсјетимо, Милан Лазаревић, превозио је кобног дана у свом такси возилу Милана Д. и његово двоје дјеце, када је прешао преко пруге у моменту када је воз наилазио и који их је нажалост, ударио и усмртио на лицу мјеста.

Туга оковала Србију: Ово су дјеца која су погинула на прузи код Лазаревца

Туга оковала Србију: Ово су дјеца која су погинула на прузи код Лазаревца

За дјечака (12) и дјевојчицу (14) који су погинули на пружном прелазу, комшије су говориле да су дивна дјеца, послушна и весела. Свима ће, како кажу комшије, недостајати, дјечија граја, припреме за школу и враћање из исте.

- То су била дјеца за примјер, дивна и пуна живота, обожавали су да се скупљају овдје у улици и играју. Радовали су се чак и почетку школске године, како би видјели и остале другаре које преко љета не виђају често, а сада телефони нон-стоп звоне, основци зову и у невјерици питају да ли је тачно да њихових другара више нема, туга, једноставно велика туга - додала је једна комшиница раније.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.