Приједор

”Робокап” ухапсио полицијски брачни пар због сумње да су диловали кокаин

У акцији ”Робокап” ухапшен су два полицијска службеника, а како сазнаје АТВ ради се о супружницима који су били запослени у ПУ Приједор.

Овај брачни пар је осмњичен да су се дуже вријеме бавили диловањем кокаина, заједно са још једном особом која је такође ухапшена у акцији.

У ПУ Приједор наводе да је акција ”Робокап” у току, те да се претресају стамбени и други објекти које су осумњичени користили.

”Акција ”Робокап” усмјерена је на спречавање производње и промета опојних дрога, а ухапшене су три особе из Приједора”, наводе у полицији.

Додају да су ухапшена два полицијска службеника ПУ Приједор, приликом чега је код једног од њих пронађен и одузет бијели прашак налик кокаину. 

Акцију реализује ПУ Приједор у сарадњи са Управом за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске, а под надзором Окружног јавног тужилаштва Приједор. 

”Имајући у виду да се ради о полицијским службеницима против њих ће бити покренута инцијатива за покретање дисциплинског поступка, односно поступак суспензије”, саопштено је из ПУ Приједор.


Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.