Сарајеву

Ријечи другарице преминуле Џејле кидају срце: Често те сањам, гледам с дивљењем

  • Извор: Агенције
  • 17.10.2024. 13:24

Нико не може да се помири са смрћу тинејџерке Џејле Драпић (16) из Сарајева, која је преминула усљед компликација након стоматолошког захвата.

Родитељи и породица неутјешни, као и пријатељи, али и они који је нису познавали.

На друштвеним мрежама Џејлини пријатељи дијеле емотивне објаве посвећене њој, а ријечи једне од таквих, оне од њене другарице из разреда кидају срце.

На ТикТоку је, уз пјесму Ал’дина “И сад ме по теби познају”, подијелила емотивне тренутке и сјећања на Џејлу, а њену објаву преносимо у цјелости:

''Нек' чисти зуб послије јела и ставља хладне облоге'': Шта пише у преписци зубара и Џејлине маме

''Нек' чисти зуб послије јела и ставља хладне облоге'': Шта пише у преписци зубара и Џејлине маме

“Ружо моја, када бих им причала о теби, дјеловало би нестварно, баш као што си била ти… Нестварно лијепа и створена да будеш први примјер оличења љепоте и љубави. Увијек си блистала, Вило моја, чак и више од било које звијезде на небу.

Лако си била најсјајнија у мору истих, вратила си се горе… Са жељом да нам покажеш колико је небо са тобом сјајније. И даље у пролазу чујем твој шаљиви кикот на сваком нашем углу, тамо гдје смо некада заједно тражиле мир. Твој лик видим посвуда, али не могу нити да те додирнем, нити да те дозовем. На сваком мјесту гдје си икада била оставила си свој траг… Небо си нам обојила својим плавим очима, у којима би се чак и море утопило.

Оставила нас заслијепљене сјајем твог осмијеха, и напросто се изгубила у свијету. Небо је богатије за још једну звијезду, а земља за још једну најдивнију ружу.

Често те сањам, гледам те дуго, оним скамењеним погледом, онако… С дивљењем, колико си сваког пута све више и више лијепа. Све док твој одраз у мојим очима не затрепери, док огромна ријека не стане у само једну кап и не падне прва пратитељица те најчишће душе, са најхладнијим трагом који се лагано спушта образом…

Мушкарац који је на пјешачком прелазу тукао дједа добио годину затвора

Мушкарац који је на пјешачком прелазу тукао дједа добио годину затвора

Тада ми се изгубиш изненада и вратиш се опет с времена на вријеме, као да ми дајеш знак да не требам бити забринута и да си на сигурном. Ни сама ми не би вјеровала када бих ти рекла колико пута погледам иза себе, и понадам се да ћеш се једног трена појавити… Фалиш ми… да ти испричам колико је празнине настанило дуге ходнике школе којом си некада, онако безбрижно и дјечасто трчала на час. Фали ми да дијелимо исти дим цигарете, да се стално кикотамо на наше интерне форе (које смо уз један поглед разумјеле само ми), да једна другој кроз сузе испричамо оно што ријечима нисмо могле, и након свега да се опет, онако најгласније насмијемо једна другој и наставимо даље. Фалиш ми, Мила моја, за све што долази…

Замолићу да ме видиш одозго, и да сваку ноћ чујеш кроз молитве колико си ми значила. Док год живим ја живиш и ти, Ружо моја!

Видимо се ускоро, Мила моја, негдје гдје ћемо обје имати мир који смо тражиле. Волим те, Џело моја”, пише у објавио на Фејсбуку.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Тајне музеја (Р)

    ''Тајне музеја (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.