Градишка

Рибари извукли тијело мушкарца из ријеке Саве

  • Извор: АТВ
  • 15.07.2024. 13:00

Рибари у Градишци извукли су из ријеке Саве тијело мушкарца Ж.С. из Градишке, а након што је је примјећено да двије особе носи ријека.

Друга особа иницијала М.В., такође из Градишке, је жива изашла из воде, док за Ж.С. није било спаса.

АТВ незванично сазнаје да је страдао 59-годишњи мушкарац. Према нашим сазнањима, он и М.В. су се возили чамцем, након чега су се усидрили на једном мјесту те скочили у ријеку да се окупају. Међутим, ријека их је повукла.

Из Полицијске  управе Градишка су саопштили да је случај пријављен јуче око 16,30 часова, у близини новог моста у Чатрњи.

"Полицијски службеници ПУ Градишка су поступили по пријави те утврдили да је непосредно прије доласка истих, од стране рибара, из ријеке Саве извучено беживотно тијело лица Ж. С. из Градишке, док је друго лице, М. В.  из Градишке, живо изашло из воде“,саопштено је из ПУ Градишка.

Увиђају је присуствовао дежурни мртвозорник Јавне здравствене установе „Дом здравља“ Градишка, који је утврдио да нема трагова насилне смрти те да се ради о утапању.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да у наведеном догађају нема елемената кривичног дјела, те да се по комплетирању предмета достави извјештај о предузетим мјерама и радњама.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.