Gradiška

Ribari izvukli tijelo muškarca iz rijeke Save

  • Izvor: ATV
  • 15.07.2024. 13:00

Ribari u Gradišci izvukli su iz rijeke Save tijelo muškarca Ž.S. iz Gradiške, a nakon što je je primjećeno da dvije osobe nosi rijeka.

Druga osoba inicijala M.V., takođe iz Gradiške, je živa izašla iz vode, dok za Ž.S. nije bilo spasa.

ATV nezvanično saznaje da je stradao 59-godišnji muškarac. Prema našim saznanjima, on i M.V. su se vozili čamcem, nakon čega su se usidrili na jednom mjestu te skočili u rijeku da se okupaju. Međutim, rijeka ih je povukla.

Iz Policijske  uprave Gradiška su saopštili da je slučaj prijavljen juče oko 16,30 časova, u blizini novog mosta u Čatrnji.

"Policijski službenici PU Gradiška su postupili po prijavi te utvrdili da je neposredno prije dolaska istih, od strane ribara, iz rijeke Save izvučeno beživotno tijelo lica Ž. S. iz Gradiške, dok je drugo lice, M. V.  iz Gradiške, živo izašlo iz vode“,saopšteno je iz PU Gradiška.

Uviđaju je prisustvovao dežurni mrtvozornik Javne zdravstvene ustanove „Dom zdravlja“ Gradiška, koji je utvrdio da nema tragova nasilne smrti te da se radi o utapanju.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da u navedenom događaju nema elemenata krivičnog djela, te da se po kompletiranju predmeta dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:50 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 21:20 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Crna Guja (12+)

    ''Serija: Crna Guja (12+)

  • 23:05 Serija: 1993 (16+)

    ''''Serija: 1993 (16+)