Одређен притвор

Расписана потјерница за бившим момком ”фаталне Сашке”

Окружни суд у Добоју издао је наредбу за расписивањем потјернице за бодибилдером Александром Васиљевићем из Добоја, јер је престао да се одазива на заказана суђења по оптужници за неовлаштену производњу и промет дрогом, односно хашишом.

Васиљевић је широј јавности познат као шампион у бодибилдингу, али и по афери са порном уцјеном католичког свештеника у којој је учествовао заједно са својом бишвом дјевојком Сашком Ковачевић, због чега су осуђени.

У Окружном суду у Добоју наводе да је суд донио рјешење којим је Васиљевићу одређен притвор.

”Према оптуженом притвор је одређен ради обезбјеђења његовог присуства оптуженог на главном претресу. Овај суд је прихватио иницијативу тужилаштва да се одреди притвор јер је из досадашњег тока поступка (који је био у завршној фази - проведени сви докази оптужбе) очигледно да је оптужени знао да се против њега води кривични поступак, али да избјегава долазак на суд”, саопштио је Окружни суд у Добоју.

Осуђен бивши дечко фаталне Сашке

Осуђен бивши дечко фаталне Сашке

Додају да је с циљем обезбјеђивања присуства оптуженог на главном претресу, суд донио наредбу да се изда потјерница коју ће спровести МУП Републике Српске. Иначе, оптужница против Васиљевића односи се на акцију ”Смола” која је спроведена у новембру 2021. године када је код Васиљевића пронађено 863 грама хашиша.

Васиљевић је више пута долазио је долазио у сукоб са законом.  Због порно уцјене католичког свештеника осуђен је на седам мјесеци затвора, док је ”фатална Сашка” осуђена на годину дана. Васиљевић је 2022. године у два наврата био на мети пиромана који су му запалили аутомобиле ”ренџ ровер” и ”цитроен пикасо”. Тада је дошао у сукоб с полицијом, па је хапшен због пријетњи инспекторима. Прошле године против њега је потврђена оптужница за прогањање А.П. с којом је раније живио у ванбрачној заједници.

Недавно га је Врховни суд Републике Српске правоснажно осудио на годину дана затвора, јер је 30. августа 2009. године пијан учествовао у саобраћајној несрећи у којој је погинуло 9-годишње дијете. 


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се (Р)

    '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.