Ухапшена власница

Пси изгризли двоје људи и њихове псе

  • Извор: Агенције
  • 15.06.2024. 10:53

Загребачка полиција саопштила је како су два пса у четвртак на загребачкој Трешњевци напали малтезера и његову 53-годишњу власницу, а нешто касније и 31-годишњака и његовог пса. 24-годишња власницу два пса, полиција је ухапсила.

Наиме, јуче у 17.40 сати на Трешњевци, у Лошињској улици, два пса највјероватније пасмина мјешанац кане корсо и америчког стафорда те пасмина мјешанац белгијског овчара, америчког стафорда и афричког гонича лавова су напали пса пасмине малтезер у власништву 53-годишњакиње, а затим и наведену 53-годишњакињу коју су угризли за раме.

Истог дана око 18.20 сати у Парку Кате Шољић, исти пси су напали и угризли пса пасмине шиба ину у власништву 31-годишњака, а затим и њега изгризли по подлактици, шакама и оба кољена.

Аркан и Копрановић крали стоку: АТВ доноси детаље акције Сточар

Аркан и Копрановић крали стоку: АТВ доноси детаље акције Сточар

Нешто касније 24-годишњакиња, власница агресивних паса, је пријетила 53-годишњем супругу претходно оштећене 53-годишњакиње. По сазнању о догађајима 24-годишњакиња која се доводи у свезу с тим је ухапшена, саопштили су из загребачке полиције.

Љекарска помоћ 53-годишњакињи и 31-годишњаку је пружена у Клиничком болничком центру Сестре Милосрднице гдје је утврђено да су лакше повријеђени. На мјесту догађаја обављен је увиђај, а криминалистичко истраживање је у току.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: