Ispovijest

Progovorile komšije: Otac ubice iz Mladenovca htio da pregazi mog muža

  • Извор: Курир
  • 15.05.2023. 22:53

Mještani Dubone i Malog Orašja već deset dana oplakuju nastradale u stravičnom masakru koji se dogodio 4. maja i prilikom kog su izgubili osmoro mladih mještana, a ranjeno je čak njih 14.

Uroš B. koji je osumnjičen za masakr nad ovim mještanima, uhvaćen je i odveden na saslušanje u Smederevo 5. maja u jutarnjim časovima, nakon što je potraga za njim trajala cijelu noć.

Podsjetimo, on se krio u kokošinjcu na imanju svojih rođaka kod Kragujevca, koji su takođe saslušani u istrazi.

Kako pričaju mještani Dubone, porodica osumnjičenog Uroša B. od ranije je poznata po problemima, koje je svakodnevno pravila svima oko sebe, prenosi "Kurir".

"Niko sa njima ne priča od najbližih komšija, koliko su to teški ljudi za saradnju. Mi smo imali problem sa njima oko imovine, a jednom je otac od Uroša B. nasrnuo na mog muža i traktorom, htio je da ga pregazi. Napadao ga je i sjekirom i mi šta ćemo, povukli se i ćutali. Pokušali smo da prijavimo policiji, oni dođu, oduzmu mu oružje na neko vrijeme, pa mu vrate. Da se sve ovo ranije sasjeklo u korijenu do ovakve tuge sad sigurno ne bi došlo", kaže komšinica i dodaje:


Šetao pored Save i pronašao tijelo žene

Šetao pored Save i pronašao tijelo žene

"Tada kada su nam uzeli pet metara imanja i još nam priprijetili, mi smo se iz straha povukli i odlučili da pustimo. Mi smo stari ljudi, nemamo mi snage da se svađamo okolo, a oni da nemaju poštovanja ni malo prema nama, to ne mogu da shvatim. Stvarno nemam riječi hvale za njih, a vjerujem da tako misli i ostatak komšiluka".

Podsjetimo, policija je uhapsila i R. B., oca osumnjičenog za masakr, zbog oružja.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.