Београд

Пријетио конобарици да ће је убити ако не појача музику

  • Извор: Курир
  • 01.10.2024. 18:27

По налогу јавног тужиоца Трећег основног јавног тужилаштва у Београду полицијски службеници ПС Нови Београд донијели су рјешење о задржавању окривљеног Ј. К. (25) због постојања основане сумње да је извршио кривично дјело угрожавање сигурности.

- Окривљеном се ставља на терет да је у локалу "Бијела ружа" на Новом Београду, дана 28. 09. 2024. године, око 17 часова, упутио пријетње оштећеној по живот и тијело, уколико не појача музику до краја, због којих пријетњи се оштећена осјећала угрожено, упркос чињеници што је у наведено вријеме требао да буде у својој кући у којој издржава раније изречену казну затвора - саопштено је из Трећег тужилаштва.

Спрема се одговор Ирана: Планирају да нападну балистичким ракетама?

Спрема се одговор Ирана: Планирају да нападну балистичким ракетама?

Како су даље навели, осумњичени Ј. К. је саслушан након чега му је одређен притвор.

- На саслушању код јавног тужиоца окривљени је негирао извршење кривичног дјела које му се ставља на терет. Имајући у виду да постоје околности које указују да ће окривљени боравком на слободи утицати на оштећену и свједоке, као и да ће поновити извршење кривичног дјела, на приједлог Трећег основног јавног тужилаштва у Београду Трећи основни суд у Београду је према окривљеном одредио притвор - додаје се у саопштењу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)