Синиша Митровић

Пријатељи се емотивним порукама опраштају од погинулог возача камиона на којег је пала стијена

  • Извор: АТВ
  • 29.11.2023. 14:48

Синиша Митровић из Дервенте, отац троје дјеце погинуо је јуче у саобраћајној несрећи на магистралном путу Фоча-Сарајево, када је на његов камион у тунелу пала стијена.

Његови пријатељи и радне колеге из фирме на друштвеним мрежама су се опростили уз емотивне поруке.

– Наш колега и пријатељ, Синиша Митровић, трагично је настрадао јуче, на путу Фоча-Сарајево, обављајући своје редовне радне обавезе, када се на камион којим је управљао, обрушила стијена. Супруг, отац троје малољетне дјеце, пожртвовани колега и велики човјек, остаће запамћен наш Митар - навели су пријатељи у опроштајној поруци.

Инспекцијски надзор за тунеле извршиће данас, по налогу Окружног јавног тужилаштва из Требиња, преглед тунела на магистралном путу Фоча-Сарајево да би утврдио чињенично стање на мјесту саобраћајне несреће у којој је погинуо возач камиона Синиша Митровић, речено је у Полицијској управи Фоча.

На мјесто несреће у Фочи излази инспекцијски надзор за тунеле

На мјесто несреће у Фочи излази инспекцијски надзор за тунеле

Тужилаштво је затражило и обдукцију тијела настрадалог возача, која ће се обавити данас у Универзитетској болници Фоча.

Тридесетосмогодишњи возач камиона из Дервенте С.М. погинуо је у саобраћајној несрећи која се догодила јуче око 14.30 у мјесту Сијерачки Млини, на подручју општине Фоча.

До несреће је дошло у тунелу усљед одрона камена, који је пао кроз предње вјетробранско стакло камиона и нанио повреде које су усмртиле возача теретног моторног возила.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича (Р)

    ''Народ прича (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.