Siniša Mitrović

Prijatelji se emotivnim porukama opraštaju od poginulog vozača kamiona na kojeg je pala stijena

  • Izvor: ATV
  • 29.11.2023. 14:48

Siniša Mitrović iz Dervente, otac troje djece poginuo je juče u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Foča-Sarajevo, kada je na njegov kamion u tunelu pala stijena.

Njegovi prijatelji i radne kolege iz firme na društvenim mrežama su se oprostili uz emotivne poruke.

– Naš kolega i prijatelj, Siniša Mitrović, tragično je nastradao juče, na putu Foča-Sarajevo, obavljajući svoje redovne radne obaveze, kada se na kamion kojim je upravljao, obrušila stijena. Suprug, otac troje maloljetne djece, požrtvovani kolega i veliki čovjek, ostaće zapamćen naš Mitar - naveli su prijatelji u oproštajnoj poruci.

Inspekcijski nadzor za tunele izvršiće danas, po nalogu Okružnog javnog tužilaštva iz Trebinja, pregled tunela na magistralnom putu Foča-Sarajevo da bi utvrdio činjenično stanje na mjestu saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo vozač kamiona Siniša Mitrović, rečeno je u Policijskoj upravi Foča.

Na mjesto nesreće u Foči izlazi inspekcijski nadzor za tunele

Na mjesto nesreće u Foči izlazi inspekcijski nadzor za tunele

Tužilaštvo je zatražilo i obdukciju tijela nastradalog vozača, koja će se obaviti danas u Univerzitetskoj bolnici Foča.

Tridesetosmogodišnji vozač kamiona iz Dervente S.M. poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 14.30 u mjestu Sijerački Mlini, na području opštine Foča.

Do nesreće je došlo u tunelu usljed odrona kamena, koji je pao kroz prednje vjetrobransko staklo kamiona i nanio povrede koje su usmrtile vozača teretnog motornog vozila.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Čarolije Republike Srpske (R)

    'Čarolije Republike Srpske (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.