Одређен му притвор

Претукао врачару која му је скидала црну магију

  • Извор: Агенције
  • 17.04.2024. 13:58

На приједлог Основног јавног тужилаштва у Смедереву суд је З.Л. (36), одредио притвор до 30 дана, због сумње да је металном шипком претукао педесетседмогодишњу жену, која му је пружала услуге отклањања црне магије.

Притвор му је одређен да не би утицао на оштећену и свједока, као и да не би поновио кривично дјело у кратком временском року.

Он је осумњичен за кривично дјело тешка тјелесна повреда.

Свечани салони на мети контрола

Свечани салони на мети контрола

Осумњиченом је стављено на терет да је крајем новембра прошле године у вечерњим сатима, након краће расправе са оштећеном и упућених пријетњи, ударио металном шипком неколико пута по глави и тијелу, те јој је на тај начин нанио тешке тјелесне повреде, односно двије фрактуре лобање и отворени прелом шаке.

Након извршеног кривичног дјела осумњичени је, пошто је претходно поломио два мобилна телефона и рачунар оштећене, напустио лице мјеста, а догађају су највјероватније претходили нерашчишћени рачуни између осумњиченог и оштећене која му је у ранијем периоду у више наврата пружала услуге отклањања црне магије.

За осумњиченим је расписана потрага, и 15. априла је ухапшен у Сиракову.

На ГП Брод спасена дјевојчица (5) - Била жртва међународне трговине људима

На ГП Брод спасена дјевојчица (5) - Била жртва међународне трговине људима


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    '''Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и одвешће вас на позната, мање позната, па чак и сасвим непозната мјеста.