Трагичне вијести

Преминуо човјек који се јутрос запалио на тргу у Загребу

  • Извор: Телеграф
  • 11.06.2024. 22:03

Човјек који се јутрос око 9.40 сати полио бензином и запалио на Марковом тргу преминуо је, нажалост, у Клиници за трауматологију КБЦ-а Сестре милосрднице у Загребу.

- Мушка особа која се данас самозапалила на Марковом тргу у Загребу те је била збринута на Клиници за трауматологију КБЦ-а Сестре милосрднице у јединици интензивног лијечења је успркос предузетим напорима лекара преминула од задобијених повреда нешто послије 21 сата - саопштили су из болнице.

Ријеч је о 57-годишњаку који је задобио опеклине четвртог степена, а љекари из Клинике саопштили су да је задобио и ендоопекотине, те да је у болницу стигао у изразито тешком стању јер му је готово цијела површина тела била захваћена опекотинама.

Ужас у Загребу: Мушкарац се запалио испред зграде Владе!

Ужас у Загребу: Мушкарац се запалио испред зграде Владе!

Подсјетимо, мушкарца је на Марковом тргу први уочио полицијски службеник који око зграда Владе и Сабора обавља безбједносне послове. Кренуо је према мушкарцу који се у том трену полио запаљивом течношћу, а полицајац је одмах зграбио ватрогасни апарат и започео с гашењем. Убрзо су стигли и ватрогасци као и Хитна помоћ која је мушкарца хитно превезела на Клинику за трауматологију.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: