Bolnica "Srbija"

Poznato stanje ranjenog u pucnjavi na Sokocu

  • Извор: АТВ
  • 08.06.2023. 09:45

Lice koje je ranjeno juče u pucnjavi na Sokocu nije životno ugroženo, rekao je Srni specijalista opšte hirurgije u Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu Bojan Golijanin.

Golijanin je rekao da pacijent ima povredu u predjelu grudnog koša i površinsku povredu mekih tkiva i da je stabilnih vitalnih funkcija.

On je rekao da će nakon dijagnostike biti poznato više detalja.

Jedno lice ubijeno je u pucnjavi koja se juče u poslijepodnevnim časovima dogodila na Sokocu. Nakon pucnjave dva lica su uhapšena.

ATV EKSKLUZIVNO: SNIMAK UBISTVA MIROSLAVA MILINKOVIĆA BATE NA SOKOCU! (VIDEO)

ATV EKSKLUZIVNO: SNIMAK UBISTVA MIROSLAVA MILINKOVIĆA BATE NA SOKOCU! (VIDEO)

Podsjetimo, u pucnjavi na Sokocu ubijen je Miroslav Milinković zvani Bato koji se u policijskim evidencijama dovodio u vezu sa “Kavačkim klanom”.

Nezvanično, u međusobnom obračunu u Milinkovića je pucao Stefan Delić, član narko grupe Ognjena Orašanina. I on je teško ranjen. Saznajemo da je s njima u autu bio i član narko grupe Saša Karadžić.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм