Породичне размирице

ПУ Градишка: Мушкарац рањен у раме, ухапшен осумњичени за покушај убиства

У пуцњави која се јутрос догодила у селу Сеферовци код Градишке рањен је Живко М. из Градишке, а због сумње да је на њега пуцао ухапшен је М.Ш.

Из ПУ Градишка наводе да је М.Ш. ухапшен због сумње да је починио кривично дјело покушај убиства. Као мотив се спомињу породичне размирице.

”Полицији је у 6.55 часова пријављено да је у мјесту Сеферовци код Градишке од стране непознате особе пуцано из ватреног оружја на оштећеног Ж.М. из Градишке, који је том приликом рањен у предјелу десног рамена”, наводе у полицији.

Додају да је полиција одмах упућена на лице мјеста, те да су дошли до информација да би извршилац предметног кривичног дјела могао бити М.Ш из Градишке, који је убрзо пронађен и ухапшен.

Пуцњава у Градишци, рањен мушкарац

Пуцњава у Градишци, рањен мушкарац

”О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да се ради о кривичном дјелу покушај убиства. Тужилац је наложио да се увиђај изврши без његовог присуства, те да се предузму све потребне мјере и радње на доказивању предметног кривичног дјела, а да се осумњичени уз извјештај о почињеном кривичном дјелу спроведе у Окружно јавно тужилаштво Бањалука”, саошптила је ПУ Градишка.

Рањени Живко М. превезн је у ЈЗУ ”Болница Градишка” гдје је љекарски збринут. Како сазнајемо налази се ван животне опасности.

Пратите нас и путем Вибера