У Београду

Познато на чију кућу је бачена бомба: У њој били жена и троје дјеце

  • 21.07.2024. 13:51

У београдском насељу Винча, један сат након поноћи, бачена је бомба на кућу Далибора Ф.

Како сазнаје Телеграф.рс, у кући су били његова жена са троје дјеце.

На сву срећу, није било повријеђених, иако је причињена већа материјална штета.

Иначе, подсјећања ради, Далибор је власник познатог боксерског клуба, јавности је познат још када је 12. јуна пуцано на њега, док је у аутомобилу чекао своја два малољетна сина да изађу из продавнице.

Познат идентитет настрадалог у језивом удесу на ауто-путу 9. јануар

Познат идентитет настрадалог у језивом удесу на ауто-путу 9. јануар

"Далибор је власник боксерског клуба у Калуђерици и наводно је прије него што је нападач са скутера запуцао на њега био у свом клубу, недалеко од мјеста пуцњаве. Потом је аутомобилом кренуо са малољетном дјецом и застао је код продавнице да дјеца купе воду", открива извор Курира шта се дешавало прије напада.

Како сазнаје овај портал, особа која је тада пуцала на Далибора Ф. још није приведена, полиција од тада трага за њим, међутим, сада се сумња да постоји повезаност између ова два напада, с обзиром на то да је у року од мјесец дана власник бокесрског клуба поново био мета.

Подсјећања ради, повреде које је тада задобио нису биле тешке, наиме, имао је среће јер га је пуцач погодио само у руку.

Језиви детаљи стравичне саобраћајке: Дрогиран дивљао аутом, па одвео пријатеље у смрт?

Језиви детаљи стравичне саобраћајке: Дрогиран дивљао аутом, па одвео пријатеље у смрт?

Далибор Ф. је познат полицији, још откад је био осуђиван за покушај убиства.

"Он се већ дуго бави боксом и својом породицом. Све могућности се испитују, као и то да ли је у питању опомена или је неко пуцао да га убије. Истрага ће утврдити све детаље", рекао је тада извор Курира.

С обзиром на то да је Далибор Ф. поново био мета, све околности биће детаљно испитане, као и то да ли овај случај има икакве везе са претходним нападом. Истрагу води Више јавно туилаштво у Београду, а након обављеног увиђаја, знаће се више информација.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Тајне музеја

    'Тајне музеја

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)