U Beogradu

Poznato na čiju kuću je bačena bomba: U njoj bili žena i troje djece

  • 21.07.2024. 13:51

U beogradskom naselju Vinča, jedan sat nakon ponoći, bačena je bomba na kuću Dalibora F.

Kako saznaje Telegraf.rs, u kući su bili njegova žena sa troje djece.

Na svu sreću, nije bilo povrijeđenih, iako je pričinjena veća materijalna šteta.

Inače, podsjećanja radi, Dalibor je vlasnik poznatog bokserskog kluba, javnosti je poznat još kada je 12. juna pucano na njega, dok je u automobilu čekao svoja dva maloljetna sina da izađu iz prodavnice.

Poznat identitet nastradalog u jezivom udesu na auto-putu 9. januar

Poznat identitet nastradalog u jezivom udesu na auto-putu 9. januar

"Dalibor je vlasnik bokserskog kluba u Kaluđerici i navodno je prije nego što je napadač sa skutera zapucao na njega bio u svom klubu, nedaleko od mjesta pucnjave. Potom je automobilom krenuo sa maloljetnom djecom i zastao je kod prodavnice da djeca kupe vodu", otkriva izvor Kurira šta se dešavalo prije napada.

Kako saznaje ovaj portal, osoba koja je tada pucala na Dalibora F. još nije privedena, policija od tada traga za njim, međutim, sada se sumnja da postoji povezanost između ova dva napada, s obzirom na to da je u roku od mjesec dana vlasnik bokesrskog kluba ponovo bio meta.

Podsjećanja radi, povrede koje je tada zadobio nisu bile teške, naime, imao je sreće jer ga je pucač pogodio samo u ruku.

Jezivi detalji stravične saobraćajke: Drogiran divljao autom, pa odveo prijatelje u smrt?

Jezivi detalji stravične saobraćajke: Drogiran divljao autom, pa odveo prijatelje u smrt?

Dalibor F. je poznat policiji, još otkad je bio osuđivan za pokušaj ubistva.

"On se već dugo bavi boksom i svojom porodicom. Sve mogućnosti se ispituju, kao i to da li je u pitanju opomena ili je neko pucao da ga ubije. Istraga će utvrditi sve detalje", rekao je tada izvor Kurira.

S obzirom na to da je Dalibor F. ponovo bio meta, sve okolnosti biće detaljno ispitane, kao i to da li ovaj slučaj ima ikakve veze sa prethodnim napadom. Istragu vodi Više javno tuilaštvo u Beogradu, a nakon obavljenog uviđaja, znaće se više informacija.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:15 Film: Ljeto u vinogradu (12+) (R)

    '' Film: Ljeto u vinogradu (12+) (R)

  • 16:00 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Tajne muzeja

    'Tajne muzeja

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.

  • 17:50 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.