Братунац

Полиција Српске пронашла арсенал оружја, више ухапшених

  • Извор: АТВ
  • 30.09.2024. 13:34

Више особа ухапшено је у полицијској акцији у Братунцу због сумње да су извршиле кривична дјела "Изазивање опште опасности" и "Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја".

С.П. и Р.П, оба из Братунца ухапшени су због сумње да су починили кривична дјела "Изазивање опште опасности“ и "Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја”, док је Ф.И. из Сребренице ухапшен због недозвољене производње и промета оружја или експлозивних материја.

Срђан Ђоковић открио гдје ће Новак живјети послије каријере: Имаће и музеј ту

Срђан Ђоковић открио гдје ће Новак живјети послије каријере: Имаће и музеј ту

"Полицијска станица Братунац је истог дана око 02,20 часова, запримила пријаву да у братуначком насељу Бјеловац, лице иницијала С.П. пуца из ватреног оружја. Полицијски службеници ПС Братунац су поступили по наведеној пријави, те извршили увиђај на лицу мјеста којом приликом је пронађена једна чаура (патрон)", наводи се у саопштењу.

Радећи на документовању наведеног, а након прикупљених оперативних информација, полиција је на основу Наредбе Основног суда у Сребреници извршила претресе на три локације, које користе лица С.П., Р.П. и Ф.И, којом приликом је извршеним претресом куће и помоћних објеката које користе Р.П. и С.П. пронашла и одузела аутоматску пушку, полуаутоматску пушку, оружје ручне израде, десет ручних бомби, девет оквира за аутоматску пушку и 933 комада муниције различитог калибра.

Предсједник Српске посјетио вишечлану породицу Пртило у Требињу

Предсједник Српске посјетио вишечлану породицу Пртило у Требињу

Све даље мјере и радње на документовању кривичних дјела предузимају се под надзором поступајућег тужиоца.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    ' Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.