МУП ЗДК

Полиција моли за помоћ: Ако видите ову жену, одмах пријавите

  • Извор: Агенције
  • 03.07.2024. 16:29

Управа полиције МУП-а Зеничко-добојског кантона позвала је грађане да, уколико  располажу било каквим информацијама које могу помоћи у идентификацији и лоцирању особе са објављених фотографија о томе одмах обавијесте најближу полицијску станицу бесплатним позивом на телефонски број 122 или на број 032/449–250 у Оперативном центру Управе полиције МУП-а ЗДК. 

Како су навели, припадници полиције ЗДК раде на расвјетљавању кривичних дјела превара и кривотворење исправе, у вези са кривичним дјелом саучесништво, а на штету Рајфајзен банке и Ћ. Х. из Сарајева.

"Том приликом је прибављена противправна имовинска корист у износу од 200.000 конвертибилних марака, за шта се сумњиче четири особе", навели су из МУП-а ЗДК.

Млади Рус одушевио Србе пјесмом

Млади Рус одушевио Србе пјесмом

Додали су да су у оквиру активности на расвјетљавању и документовању наведеног кривичног дјела, припадници Сектора криминалистичке полиције идентификовали и процесуирали три особе које се сумњиче за његово извршење, те је Кантоналном тужилаштву Зеничко- добојског кантона достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу.

"Како би се поменуто кривично дјело у потпуности расвијетлило, а сви починиоци процесуирали у складу са законом, Управа полиције Министарства унутрашњих послова Зеничко- добојског кантона је добила сагласност поступајућег тужиоца Кантоналног тужилаштва Зеничко-добојског кантона за јавно објављивање фотографије још једне осумњичене особе са циљем њене идентификације и проналаска", навели су из МУП-а ЗДК.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм