Тузла

Полицајац признао убиство жене, изрицање пресуде 17. јула

Полицијски службеник Елвис Ћустендил у Кантоналном суду у Тузли признао је кривицу за убиство Амре Кахримановић у тржном центру Брчанска Малта.

У суду је данас одржано рочиште за разматрање изјаве о признању кривице по оптужници Кантоналног тужилаштва у Тузли од 5. јуна ове године, којом се Ћустендил терети за убиство Кахримановићеве.

”Након што је суд размотрио изјаву о признању кривње и нашао да постоји довољно доказа о кривњи оптуженог, суд је прихватио изјаву и заказао изрицање пресуде за 17. јул.  На овај начин, оптужени се одрекао права на суђење те ће овај предмет бити  окончан, без провођења главног претреса”, саопштио је Кантонални суд у Тузли.

Полицајац Ћустендил у Амру испалио скоро цијели шаржер, па отишао кући да се пресвуче

Полицајац Ћустендил у Амру испалио скоро цијели шаржер, па отишао кући да се пресвуче

Подсјећамо Елвис Ћустендил (51) из Тузле, службеник Управе полиције МУП-а Тузланског кантона, оптужен је да је 7. фебруара 2024. године у вечерњим сатима из службеног пиштоља, пуцао у Амру Кахримановић и усмртио је.

Ћустендил се оптужницом терети да је у пијаном стању, након што је сувласница угоститељског објекта у Тржном центру у Тузли Амра Кахримановић око 21 сат дошла како би се објекат затворио и изашла из простора, нагло устао и кренуо за оштећеном. Тада је у холу тржног центра из непосредне близине, из службеног пиштоља Управе полиције МУП-а ТК у којој је био запослен у Оперативном центру, на подмукао начин испалио један хитац у леђа оштећене, а након тога је, док је жртва лежала на поду, испалио још 15 хитаца у различите дијелове тијела и усмртио је.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.