Tomislavgrad

Poginuo osamnaestogodišnjak, povrijeđene dvije osobe

  • Извор: СРНА
  • 16.06.2023. 13:22

U saobraćajnoj nesreći u mjestu Šujica kod Tomislavgrada poginuo je osamnaestogodišnjak iz tog grada, a dvije osobe su lakše povrijeđene, rekao je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak.

On je istakao da se noćas u dva časa dogodila saobraćajna nesreća na magistralnom putu Tomislavgrad - Šujica u kojoj je mladić rođen 2005. godine u Tomislavgradu izgubio kontrolu nad vozilom i sletio sa puta.

Vrdoljak kaže da je vozač ovom prilikom zadobio teže povrede od čijih posljedica je preminuo u Kantonalnoj bolnici u Livnu.

U vozilu su se nalazile i dvije sedamnaestogodišnje osobe koje su lakše povrijeđene.

Vrdoljak je rekao da je tijelo mladića prevezeno u mrtvačnicu Kantonalne bolnice u Livnu po naredbi Kantonalnog tužilaštva, gdje će biti obavljena obdukcija.

Uviđaj je obavljen na licu mjesta.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм