Трагедија

Погинуло четворо због снимања сватова?

  • Извор: Новости.рс
  • 26.12.2023. 07:31

Црна Гора је занијемила након вијести о трагедији у мјесту Брезојевица, на излазу из Плава, на локалитету Економија, када су у директном судару два аутомобила погинуле четири особе из Плава.

Настрадали су брачни пар из Плава, младић који је такође из Плава и сниматељ РТВ "Глас Плава".

”У Ургентни центар након несреће допремљена су тијела двије особе, мушкарца и жене. Покушана је реанимација, али, све је било узалуд”, рекли су убрзо послије несреће из Клиничко болничког центра Беране, пишу ”Новости”.

”Једна особа је животно угрожена и љекари се боре за њен живот.

Иако су се неколико сати љекари Клиничко-болничког центра у Беранама борили да га спасу, тешко повређени сниматељ РТВ "Глас Плава" Мирза М. подлегао је повредама. Тако се трагилчни биланс кобне несреће попео на четири жртве.

Стравичан судар два аутомобила, погинуле три особе

Стравичан судар два аутомобила, погинуле три особе

Јединац у родитеља, млади Неро Ц., омиљени момак из чаршије, преминуо је у Дому здравља у Плаву. Мушкарац и жена чија реанимација није успјела су млади брачни пар - Мерсин Х. и његова супруга Елдина.

Тако су се обистинила страховања љекара у Беранама да би црни биланс несреће која је снашла малени Плав и неколико породица у њему могао да буде још трагичнији!

Иначе, саобраћајна несрећа се догодила око 19.35 сати, када је дошло до директног судара два аутомобила, по свој прилици због брзе вожње и претицања... О цијелом догађају постоји више верзија, али се поуздано зна, а о томе говоре и смрскани аутомобили, да су се два аутомобила дословце ''закуцала'' један у другог...

”Трагедији је претходила свадба у Рожајама, коју је Мирза снимао. Када су сватови кренули према Плаву и дошли до Брезојевицама надомак града, док је снимао колону сватова дошло је до директног судара”, прича саговорник "Новости", који тврди да су након стравичног праска аутомобили полетјели у ваздух, а да је једно возило дословно пролетјело испод њих...У њему је повријеђен возач стар око 60 година, који је имао срећу да преживи трагедију од које је занијемила цијела Црна Гора...

На путу Андријевица-Плав-Гусиње, саобраћај је био у прекиду неколико сати...О узроцима трагедије, ускоро ће се изјаснити вјештаци саобраћајне струке...

Језиво вече у Плаву

”Било је језиво вечерас у Плаву. Одјекивале су сирене, свијетлиле су ротације полцијских и амбулантних возила. Пометња на све стране... Мука једна. Били су добра дјеца, каже један времешни Плављанин.

Језиво је било и у Беранама док су под ротацијама великом брзином транспортовани страдали млади људи у Клинички центар, гдје су чекале спремне хируршке екипе и љекари разних специјалности...

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 Серија: Револуција 1917

    Серија: Револуција 1917

  • 21:00 Филм: Вероника је одлучила да умре (12+)

    Филм: Вероника је одлучила да умре (12+)

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Ноћни програм

    Ноћни програм