Badovnica

Podletio pod traktor, scena je bila jeziva: Ovo je Nikola koji je poginuo u teškoj nesreći

  • Izvor: Kurir
  • 07.08.2024. 11:58

Nikola Bucalo (28) iz Badovinca poginuo je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u mestu Klenje kod Bogratića, kada se motorom zakucao u traktor sa prikolicom.

Nesreća se, podsjetimo, dogodila juče oko 19 sati na magistralnom putu Badovinci-Klenje.

- Motociklista je nekoliko trenutaka prije jezive nesreće stao kako bi propustio nekoliko vozila iz suprotnog smjera, jer je htio da skrene sa glavnog puta. Kada je skrenuo, pri veoma maloj brzini u tim uslovima naletio je direktno na traktor. Nesreća se dogodila u nepreglednoj i veoma oštroj krivini i motociklisti nije bilo spasa - navode sagovornici Kurira i dodaju:

- Podletio je pod traktor. Scena je bila jeziva. Dijelovi motora bili su razbacani po putu, a očevici su pokušali da pomognu nesrećnom mladiću.

Kako su naveli, Nikola Bucalo na sebi je imao propisanu bajkersku opremu, kao i kacigu na glavu, ali nažalost ni to mu nije pomoglo.

- Uviđaj je trajao satima, a ekipa Hitne pomoći samo je mogla da konstatuje smrt bajkera. Vozač traktora, navodno, išao je više od dozvoljene brzine za tu mašinu na putu. Takođe, nije bio ni osvetljen - navode sagovornici i dodaju:

- Traktorista je bio uznemiren nakon nesreće i ostao je da sačeka policiju. Ubrzo su se na mjestu nesreće okupili mještani, prijatelji i rođaci poginulog bajkera koji nisu mogli da povjeruju da je on nastradao, s obzirom na to da je godinama vozio motor i bio veoma oprezan bajker.

Kolege satima molili policajku da ne počini samoubistvo: Ljubavni problemi bili motiv?

Kolege satima molili policajku da ne počini samoubistvo: Ljubavni problemi bili motiv?

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove stravične nesreće sa smrtnim ishodom.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?