Потрага у Брчком

Побјегао с бебом након што је пријављен за насиље над супругом

Брчанска полиција трага за М.М. (23) из Бијеле код Брчког због сумње да је претукао своју супругу Ј.М. (22), након чега је отишао с имања одводећи са собом њихову петомјесечну кћерку.

Будући да не знају гдје се М.М. и беба налазе, породица Ј.М. је на друштвеним мрежама објавила информацију да је дијете отето, тражећи помоћ грађана у проналаску. У разговору за АТВ отац жртве породичног насиља каже да је бебу одвео њихов зет и да се плаши да су они већ напустили БиХ.

У Полицији Брчко дистрикта упозоравају да се такве информације с опрезом користе, истичући да полиција у сарадњи са Тужилаштва Брчко дистрикта спроводи све мјере и радње.

”С обзиром на чињеницу да је предметна пријава повезана са ширењем непровјерених информација путем друштвених мрежа, као и то да је Полиција Брчко дистрикта БиХ запримила више упита медија у вези с наведеним, апелујемо на јавност да с опрезом користи овакве и сличне садржаје, који могу довести до узнемирења”, наводе у Полицији Брчко дистрикта.

Напомињу да су 7. маја у 10.28 часова запримили пријаву о породичном насиљу М.М. над Ј.М., обоје настањени у Бијелој код Брчког.

”Одмах након пријаве полицијски службеници су изашли на лице мјеста и предузели мјере и радње на утврђивању постојања елемената кривичног дхела насиље у породици, односно квалификацији догађаја. Имајући у виду околности пријављеног догађаја, са свиме је упознат је Одјел за социјалну заштиту Владе Брчко дистрикта БиХ ради предузимања активности из њихове надлежности, те се под надзором Тужилаштва предузимају даље мјере и радње”, саопштила је полиција Брчко дистрикта.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм