Berković

Pijani stigli u Dom zdravlja, pa vrijeđali policajce i medicinare

  • Извор: АТВ
  • 20.10.2021. 09:58

Policijski službenici PS Berković uhapsili su lice T.K. zbog vrijeđanja medicinskog osoblja Doma zdravlja i policajaca, a licu S.Đ. uručen je prekršajni nalog.

"Lica inicijala T.K. i S.Đ. su se dana 19.10.2021. godine javili u Dom zdravalja u Berkovićima, radi saniranja povrede na ruci licu inicijala S.Đ. Isti se nije htio izjasniti o tome kako je došlo do povrede. Lica su potom počela vrijeđati medicinsko osoblje Doma zdravlja Berkovići. Na lice mjesta je došla patrola policiskih službenika policijke stanice Berkovići,  međutim lica nisu htjela postupiti po zakonito izdatom naređenju policijskih službenika. Lice T.K. je lišeno slobode, dok je lice S.Đ. prevezeno u Opštu bolnicu u Trebinje, gdje je nakon ukazane  medicinske pomoći, otpušteno na kućno liječenje", stoji u saopštenju policije.

Izvršeno je alkotestiranje lica kojom prilikom je kod lica inicijalam T.K. utvrđeno 1,40 g/kg alkohola u organizmu, a kod lica inicijala S.Đ. utvrđeno 1,43 g/kg alkohola u organizmu.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Чаролије Републике Српске (Р)

    'Чаролије Републике Српске (Р)