Berković

Pijani stigli u Dom zdravlja, pa vrijeđali policajce i medicinare

  • Izvor: ATV
  • 20.10.2021. 09:58

Policijski službenici PS Berković uhapsili su lice T.K. zbog vrijeđanja medicinskog osoblja Doma zdravlja i policajaca, a licu S.Đ. uručen je prekršajni nalog.

"Lica inicijala T.K. i S.Đ. su se dana 19.10.2021. godine javili u Dom zdravalja u Berkovićima, radi saniranja povrede na ruci licu inicijala S.Đ. Isti se nije htio izjasniti o tome kako je došlo do povrede. Lica su potom počela vrijeđati medicinsko osoblje Doma zdravlja Berkovići. Na lice mjesta je došla patrola policiskih službenika policijke stanice Berkovići,  međutim lica nisu htjela postupiti po zakonito izdatom naređenju policijskih službenika. Lice T.K. je lišeno slobode, dok je lice S.Đ. prevezeno u Opštu bolnicu u Trebinje, gdje je nakon ukazane  medicinske pomoći, otpušteno na kućno liječenje", stoji u saopštenju policije.

Izvršeno je alkotestiranje lica kojom prilikom je kod lica inicijalam T.K. utvrđeno 1,40 g/kg alkohola u organizmu, a kod lica inicijala S.Đ. utvrđeno 1,43 g/kg alkohola u organizmu.

Tagovi:
  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    'Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Keto Kuhinjica

    ''Keto Kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.