Šokantan snimak

Pijan krivudao putem, uhapšen u Tomislavgradu, mislio da je u Širokom Brijegu

  • Извор: 24сата.хр
  • 28.12.2021. 21:45

Šokantan snimak koji je objavio portal 24sata.hr prikazuje pijanog vozača koji je vozio iz jedne u drugu traku, pa izašao i van puta. U jednom trenutku prošao je i pokraj policije, a jedan je policajac nastavio trčati za autom koji se polagano micao, no nije odmah stao.

Bizarnu i opasnu vožnju potvrdio je za 24sat.hr portparol MUP-a Kanton 10 Ivica Vrdoljak, koji kaže da su dojavu primili u nedjelju, 26. decembra, oko 12.35.

Vozač automobila dubrovačkih registracija kretao se mercedesom iz smjera Posušja prema Tomislavgradu, a prema prvim informacijama vozač je ubrzo savladan te priveden nakon desetak minuta.

Kako dodaje Vrdoljak, vozač je bio u teško alkoholisanom stanju, no i dalje pružao otpor prilikom privođenja ponašajući se drsko.

Portalu 24sata.hr snimak je poslao čitalac, a ni on nije ostao ravnodušan.

"Prvo smo mislili da je bolestan, a kad je počeo ići u druge trake i kad ga je skoro kamion pokupio, nazvali smo policiju. Nije vam svejedno, mogao je nekog ubiti. Bio je mrtav pijan. Kad ga je zaustavila policija, on je mislio da je u Širokom Brijegu a ne u Tomislavgradu", kaže ovaj čitalac, dodajući da je udaljenost Širokog Brijega od Tomislavgrada nekih 70 kilometara.


Тагови:
  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм