Рањена у главу

Партнер упуцао дјевојку, њен отац му наводно помогао да прикрије доказе

  • Извор: Танјуг
  • 31.05.2024. 13:43

У Матуљима у Хрватској прије неколико дана упуцана је дјевојка (23), а за покушај убиства сумњичи се њен партнер (36), којем је наводно отац рањене дјевојке помогао да прикрије доказе злочина.

Из полиције су описали што се догодило након њиховог доласка на мјесто злочина.

„Недуго након тога на мјесто догађаја је стигао другоосумњичени 53-годишњак и помогао да повријеђену 23-годишњакињу превезу заједно у аутомобил у којем ју је 36-годишњак одвезао у КБЦ Ријека“, наводе из полиције.

Дјевојка је рањена у главу и, срећом, у стабилном је стању. У КБЦ Ријека кажу да се наставља њено дијагностичко праћење и терапијске мјере.

Према наводима медија, осумњичени за злочин се бранио ћутањем.

Према писању РТЛ-а, другоосумњичени 53-годишњак је сакрио трагове злочина, а према незваничним информацијама, у питању је отац упуцане дјевојке.

У јавности су се појавила нагађања да је то чинио из незнања или страха. Међутим, надлежни још нису потврдили ове информације.

„Било је доста покушаја да је прикрију трагови, полиција је успјела да реконструише довољно ту ситуацију да је поднијела кривичну пријаву против једне особе због тешког убиства блиске особе у покушају и друге особе која јој је помагала“, рекао је министар полиције Хрватске Давор Божиновић.

Мушкарац који се сумњичи да је покушао да убије своју партнерку је полицији већ од раније познат, а још увијек се не зна мотив злочина, јавља РТЛ.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.