АТВ сазнаје

Паљанин с потјерницом изазвао стравичну несрећу у Бачком Петровцу!

Возач ”мерцедеса” који је пијан изазвао стравичну саобраћајну несрећу код Бачког Петровца, у којој је погинула 38-годишња жена и повријеђено њено троје дјеце и супруг, је бјегунац од бх. правосуђа Томислав Петровић (36) звани Томо из Пала, сазнаје АТВ.

Петровић је у Србији ухапшен са лажним документима Хрватске, на којима се налазила његова фотографија, али лажни идентитет на име Иван Петровић. Због тога се у почетку сумњало да је ухапшени држављанин Хрватске, али је захваљујући МУП-у Републике Српске откривено да се ради о лажном идентитету иза којег стоји Томислав Петровић из Пала.

Возач убица снимљен како дивља прије него што је изазвао трагедију

Возач убица снимљен како дивља прије него што је изазвао трагедију

Петровић годинама важи за безбједносно интересантну особу и дуже вријеме је у бјекству од правосуђа БиХ. За њим су расписане потјернице јер се није одазвао на издржавање казне од 13 мјесеци затвора коју му је изрекао Суд БиХ у предмету ”Волан”, за организовани криминал у вези са крађама возила.

Недоступан је и Основном суду у Сокоцу који је против Петровића потврдио оптужницу за напад на полицаја на Палама у септембру 2022. године, када је ухапшен заједно са једним од најтраженијих бјегунаца Европске уније Младеном Самарџијом.

Нови детаљи несреће у којој је погинула жена: Џип припада познатом бизнисмену?

Нови детаљи несреће у којој је погинула жена: Џип припада познатом бизнисмену?

Осим тога осумњичен је и у оквиру акције ”Спартакус” којом је обухваћено више особа осумњичених за организовани криминал.

Стравична несрећа догодила се 6. октобра. У несрећи је погинула 38-годишња С.Ј., а повријеђене су њене кћерка, старе 7, 9 и 10 година, као и супруг Ж.Ј. (36). Истрагом је утврђено да је возач у тренутку несреће возио са 1,48 промила алкохола у крви. Чак је снимљен како непосредно прије несреће аутомобилом кривуда по путу. 

Тешка саобраћајка: Мајка погинула, три дјевојчице повријеђене

Тешка саобраћајка: Мајка погинула, три дјевојчице повријеђене

Иначе, возило којим је Петровић изазвао несрећу је власништво контроверзног бизнисмена Владимир Ковића, који се доводио у везу са одређеним кривичним дјелима.



Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.