Код Бачког Петровца

Нови детаљи несреће у којој је погинула жена: Џип припада познатом бизнисмену?

  • Извор: Блиц
  • 06.10.2024. 18:49

Код Бачког Петровца данас се догодила тешка несрећа, а оно што је остало од оба аутомобила - "мерцедеса" и "фиат мултипла" који су учествовали у судару улива језу.

Подсјетимо, црни мерцедес који је изазвао незгоду код Бачког Петровца у којој је погинула жена (38) док су тешко повријеђена дјеца од 7,9 и 12 година као и мушкарац стар 36, припада једном познатом бизнисмену из Бачког Јарка.

Међутим, како преноси Блиц, он се није налазио у возилу, већ је аутомобил позајмио пријатељу, али двојица мушкараца која су се налазила у мерцедесу, не желе да признају који је управљао возилом, а један од њих наводно је покушао да пјешке побјегне са лица мјеста.

Тешка саобраћајка: Мајка погинула, три дјевојчице повријеђене

Тешка саобраћајка: Мајка погинула, три дјевојчице повријеђене

Како се види на фотографијама објављеним на Инстаграм страници 192.рс, и аутомобил у ком је погинула жена је цијели згужван, од предњег дијела није остало апсолутно ништа, пише Блиц.

Дијелови су поотпадали са аутомобила

Подсјетимо, у саобраћајној несрећи је погинула жена (38), иначе мајка три повријеђене дјевојчице од 7,9 и 10 година. Двије су задобиле тешке тјелесне повреде. У несрећи је повријеђен и мушкарац (36).

На сву срећу, они су ван животне опасности.

До несреће је дошло на улазу у Бачки Петровац из правца Новог Сада, а оба аутомобила која су учествовала у судару, смрскана су до непрепознатљивости.

Претпоставља се да је незгоду изазвао млађи мушкарац који је управљао Мерцедесом, преноси 192.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Народ бира, локални избори 2024

    '''У емисији ‘Народ бира' на АТВ-у сазнајте прве резултате, атмосферу у изборним штабовима од Бањалуке, преко Добоја, Бијељине, Источног Сарајева, па све до Требиња, анализе и мишљења стручњака, предвиђања политичке ситуације након избора, прве реакције кандидата, али и мишљење и реакције грађана.